Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο αθλητής επιμένει πως είναι αθώος μια θέση που αναμένεται να υποστηρίξει σήμερα.

Θέση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πήρε και ο συμπαίκτης του Κλέιμαν, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Όπως υποστήριξε ο συμπαίκτης του πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βόλος, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, οι δύο συμπαίκτες την Δευτέρα, είχαν ρεπό και έφυγαν από τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν στις 17:30 προπόνηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας.

Τι έγινε στο μπαρ

Όπως είπε ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ, διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι μαθήτριες από το Βέλγιο, έκατσαν με τους ποδοσφαιριστές, έκαναν, όπως ειπε ο Εσκοβάλ, πλάκα, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και δεν πίστευε οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί έτσι. Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς, οπως είπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να έχει καταλάβει το παραμικρό, οι κοπέλες έχοντας πιει, φεύγουν και πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, ενώ ανέφερε οτι έφυγε και η παρέα τους.

Οι παίκτες έκατσαν άλλες δύο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περίμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος. Όπως είπε ο Εσκοβάλ, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του club οτι οι νεαροί Βέλγοι τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ο ένας μαθητής, πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε, ο 33χρονος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα η μαθήτρια θα αναγνώριζε στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που κατήγγειλε ως τον βιαστή της.