Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο αθλητής επιμένει πως είναι αθώος μια θέση που αναμένεται να υποστηρίξει σήμερα.

Η παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, καταγγέλλουν τον 33χρονο ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά την 17χρονη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του, Κλέιμαν, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πελάτης του «δηλώνει αθώος και ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια». Παράλληλα άφησε αιχμές για την παρουσία της παρέας των ανήλικων μέσα στο μπαρ χωρίς τη συνοδεία καθηγητών.

Κομβικής σημασίας η ταυτοποίηση του DNA

Η 17χρονη από το Βέλγιο, που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση, έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού. Παράλληλα ελήφθη αντίστοιχο δείγμα και από τα χέρια του 33χρονου αθλητή για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ταυτοποίηση.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες, με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να τονίζουν πως η ταυτοποίηση του DNA είναι κομβικής σημασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα οι διωκτικές Αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

 Στην Ελλάδα η σύζυγος του Κλέιμαν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το MEGA, στην Ελλάδα, έφτασε και η σύζυγος του 33χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πάρει το ένα από τα παιδιά της που είχε στο σπίτι του ο 33χρονος και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του τερματοφύλακα βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίων ενώ συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της 17χρονης, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Αιχμές από τον δικηγόρο του Κλέιμαν

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Κλέιμαν  Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο MEGA, άφησε αιχμές για την παρουσία της παρέας των ανηλίκων μέσα στο μπαρ χωρίς τη συνοδεία καθηγητών.

«Έχει διαρρεύσει η δικογραφία και η κατάθεσή της και δεν ξέρουμε πώς. Πέραν αυτού δεν έλαβε χώρα καμία γενετήσια πράξη και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ο εντολέας μου κατηγορείται όχι για σεξουαλική επαφή αλλά για τέλεση γενετήσιας πράξης παρά τη θέληση της κοπέλας».

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει πως οι ανήλικοι που ήταν στην Αθήνα για εκδρομή από το Βέλγιο, δεν ήταν στο μπαρ παρουσία καθηγητών τους όπως έχει ειπωθεί.

«Δεν ήταν συνοδεία των καθηγητών, υπάρχει κατάθεση καθηγητή που λέει ότι δεν ήταν κανείς μαζί τους».

Όσο για την αποπομπή του 33χρονου από την ομάδα που μέχρι χθες ανήκε, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε

«Όταν το είδαμε αυτό, δεν το πίστευε γιατί κατηγορείται για κάτι που αρνείται και δεν έχει απολογηθεί ακόμη».