Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν δύο από τους συλληφθέντες οπαδούς που εμπλέκονται στην αιματηρή άγρια συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, το απόγευμα της Παρασκευής.Σύμφωνα με την δικογραφία κατηγορούνται για οπαδική βία, καθώς και για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Επίσης, άλλοι 4 που εμπλέκονται στο ίδιο επεισόδιο πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη. Αυτοί από την πλευρά τους κατηγορούνται για οπαδική βία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Στην Εισαγγελία Ιωαννίνων, μετά την πρωινή ένταση, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και συγκεντρωμένοι οπαδοί.

Φωτογραφία από epiruspost

Τους προπηλάκισαν

Κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, συγκεντρωμένοι οπαδοί τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή.

Μετά την άγρια συμπλοκή η αστυνομία έχει προχωρήσει σε οκτώ συνολικά συλλήψεις. Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Να σημειωθεί, ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ακόμα τρεις νεαρούς οι οποίοι αναζητούνται.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.