Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας, η παρουσιάστρια και το κανάλι της Κηφισιάς δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο οποίος επικαλέστηκε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού.

«Εκπλήξεις και ανατροπές αναμένονται από εδώ και πέρα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της Βίκυς Καγιά και του Star το φετινό καλοκαίρι, μετά από επτά χρόνια. Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού που δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία. Ξέρουμε ότι το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Το Star διατηρεί τα δικαιώματα του ριάλιτι μόδας αλλά το πρότζεκτ θα μπει στο ψυγείο», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Βίκυ Καγιά αναμένεται να δεχτεί προτάσεις για μια νέα συνεργασία.  Η ίδια σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Από ό,τι ξέρω το GNTM θα παγώσει. Συμφωνώ απόλυτα μ’ αυτό. Πολλές φορές και τα πρότζεκτ και οι άνθρωποι κουράζονται και χρειάζεται μία παύση… Η διάθεσή μου είναι μόνο η καλύτερη. Το συμβόλαιό μου λήγει 30 Ιουνίου, έχω ακόμα. Δεν συζητάω παράλληλα με άλλα κανάλια, δεν τα κάνω αυτά. Δεν το θεωρώ καθόλου ειλικρινές, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου αυτό. Φεύγω από μία συνεργασία, παίρνω λίγο τον χρόνο μου και μετά μιλάω για άλλες συνεργασίες αν χρειαστεί», αποκάλυψε.