Το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο γνωστός τράπερ και οι δύο συνεργάτες του, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας.

Ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του, παραδόθηκαν προχθές στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους, ενώ η αστυνομία είχε προχωρήσει, τις προηγούμενες ημέρες, στην σύλληψη του 30χρονου.

Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό

Και οι τρεις αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη. Η κοπέλα, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί τον 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Τι δηλώνει ο τράπερ

Από την πλευρά του, ο 24χρονος τράπερ, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας.

«Δεν την γνωρίζει, ούτε έχει καμία άλλη σχέση μαζί της. Μέχρι το βράδυ μετά τη συναυλία, δεν την είχε δει», δήλωσε  ο δικηγόρος του τράπερ, Νίκος Αλετράς. «Και η ίδια στην κατάθεση και την καταγγελία της δεν τον κατονομάζει, ούτε τον φωτογραφίζει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Βέβαιη ότι ο γιος της είναι αθώος δηλώνει και η μητέρα του τράπερ.