Δριμεία κριτική στους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ άσκησε ο βετεράνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν.

Ο παλαίμαχος παίκτης μίλησε για τους δύο σούπερ σταρ των Παριζιάνων, χαρακτηρίζοντάς τους ως αποτυχημένες κινήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για Μέσι και Νεϊμάρ:

«Βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του, επομένως είναι πολύ εύκολο για την Παρί να αποχωριστεί Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι. Η κατάσταση είναι λίγο πιο προβληματική με τον Νεϊμάρ. Ξέρουμε τη σημασία που μπορεί να το συμβόλαιό του στον σύλλογο. Η ομάδα είναι όμηρος με αυτή την παράταση συμβολαίου που του έκανε ο Λεονάρντο. Θα μπορέσει να δεχτεί μια ανακατάταξη σε διαφορετική ηγεσία στα αποδυτήρια;

Σε κάθε περίπτωση, αν παραμείνει ο Νεϊμάρ, θα πρέπει να υποβιβαστεί από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας. Είναι δύσκολο με το status που έχει. Συμφωνούμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να βρούμε μια συμφωνία για να τον αφήσουμε να ψάξει κάπου αλλού.

Γιατί για μένα είναι λογικό να τον ξεχωρίσω από τον Μέσι. Αλλά η λογική θα ήταν επίσης να διαχωριστεί από ορισμένα στελέχη που είναι εκεί για τέσσερα, πέντε, έξι, δέκα χρόνια. Ίσως εκεί πρέπει να κάνεις τη εντύπωση και να του αλλάξεις τα δεδομένα.

Περιμέναμε να είναι εκεί για τα μεγάλα ματς παίκτες όπως οι Μέσι και Νεϊμάρ. Θέλαμε να κάνει το βήμα παραπάνω η Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά στο Champions League. Και σε αυτό, είδαμε ότι οι και δύο απέτυχαν. Δεν έκαναν ποτέ το κάτι παραπάνω, οπότε τον κατηγορώ για αυτό. Όμως παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο».