Με δηκτικό ύφος σχολιάζει ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, την είδηση για παρέμβαση εισαγγελέα, σχετικά με την πρωταπριλιάτικη ανάρτησή του, για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί, εάν η ανάρτηση αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα, με τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, να απαντά επιστρατεύοντας τον Άμλετ.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», τιτλοφορεί την ανάρτηση -απάντησή του ο κ. Τσελέντης, και συνεχίζει: «Ελπίζω να μην αληθεύει … “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Τον άνθρωπο που επανειλημμένα έχει διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους πχ 8,5R !! στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτης».

Και σε άλλο σημείο, τονίζει: « Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πως ξεκίνησε η παράδοση της πρωταπριλιάς ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς για να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!

Ας έκαναν το κόπο να διαβάσουν τα χιλιάδες σχόλια που μου ευχόταν καλή πρωταπριλιά…..

Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση στην ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ ποιο πιστευτά και επικίνδυνα πρωταπριλιάτικα ψέματα. Ούτε γνωρίζω βέβαια καμία χώρα όπου αφήνουν ελεύθερο ένα προπονητή που βίασε 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σεισμολόγος.

Δείτε την ανάρτηση: