Η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague επεφύλασσε αρκετές ανατροπές όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού αφού πλέον τέσσερις ομάδες είναι εκείνες που κινδυνεύουν άμεσα για να βρεθούν από τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Ιωνικός και Λεβαδειακός θα παλέψουν μέχρις εσχάτων, με την τρίτη αγωνιστική να είναι άκρως κρίσιμη ενόψει της συνέχειας, μιας και όλοι τους δίνουν εκτός έδρας αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά και μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Στο πρώτο χρονικά ματς, ο Λεβαδειακός έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Βοιωτοί βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει 19 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν 33 βαθμούς όντας στην πρώτη θέση.

Η Λαμία πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με σκορ 3-1. Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι πλέον στους 23 πόντους, ενώ οι Αγρινιώτες παρέμειναν στους 29 πόντους κρατώντας παρόλα αυτά μια καλή διαφορά από τους διώκτες τους.

Ο ΟΦΗ πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» και έβαλε σε μπελάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 1-0. Οι Ηπειρώτες είναι πλέον ισόβαθμοι με τη Λαμία στους 23 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έχουν συγκεντρώσει 30 πόντους συνολικά.

Τέλος, ο Ιωνικός πήρε κι εκείνος με τη σειρά του ένα άκρως σημαντικό «τρίποντο» μετά τη νίκη του με σκορ 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Νικαιώτες ανέβηκαν έτσι στην προτελευταία θέση με 21 πόντους, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στους 28 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία:

Επόμενη αγωνιστική (8/4):

17:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

17:30 ΟΦΗ-Λαμία

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός

19:30 Παναιτωλικός-Ιωνικός