Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία της χώρας.

Για ακόμη μία ημέρα γινόμαστε θεατές άγριου ξυλοδαρμού μαθητή έξω ακριβώς από σχολικό χώρο με τον θύτη να είναι επίσης ανήλικος. Το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει ένα 15χρονο αγόρι να γίνεται έρμαιο των απανωτών χτυπημάτων ενός συνομήλικού του.

Ο ανήλικος δέχεται κλωτσιές και μπουνιές σε σώμα και κεφάλι. Ένας τον χτυπά και ακόμη τρεις τον έχουν περικυκλώσει για να μην ξεφύγει.

Την ώρα που ο 15χρονος δέχεται τα χτυπήματα, ένας άλλος, προσπαθεί να του αρπάξει τη τσάντα.

Το παιδί έχει πέσει κάτω και δεν αντιδρά. Δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα. Είναι σοκαρισμένος. Κρατά το κεφάλι του για να προφυλαχτεί και περιμένει να σταματήσουν.

«Έξω από το σχολείο την ώρα που σχόλαγε ήταν 4 παιδιά τα οποία τον πλεύρισαν και του ζήτησαν να πάει μαζί τους…τον έπιασαν από τον σάκο και τον έσυραν σε απόμερο σημείο» περιέγραψε η μητέρα του θύματος.

«Ο πρώτος του έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο, ο δικός μου έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και άρχισαν να τον κλωτσάνε στο κεφάλι» ανέφερε η ίδια.

Προσοχή σκληρές εικόνες! 

Η αφορμή

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος στην αστυνομία, πριν από 5 μήνες, είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο νεαρό γιατί μπήκε, χωρίς να έχει καμία δουλειά, στην ομάδα του viber στην οποία ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο συμμαθητές.

Ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά το αγόρι, είναι αυτός με τον οποίο είχε τσακωθεί ο 15χρονος διαδικτυακά.

Η μητέρα του θύματος αποκάλυψε πως ο γιος της είναι χτυπημένος σε πολλά σημεία. «Είναι πρησμένη όλη η αριστερή πλευρά του προσώπου, έχει χτυπήματα πίσω από τα αυτιά. Έχει και έναν μώλωπα στη μέση του» δήλωσε.

Συμμαθήτρια τραβούσε το βίντεο

Όσοι ώρα η ομάδα των τεσσάρων είχε κυκλώσει το αγόρι και ο συνομήλικός του τον χτυπούσε αλύπητα, ένα κορίτσι, η συμμαθήτριά του και φίλη των εξωσχολικών, τραβούσε το βίντεο που παρακολουθείτε. Κι ύστερα, η ίδια, το μοίρασε ως τεράστιο επίτευγμα στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου.

Τόσο οι τέσσερις νεαροί που φαίνονται στο βίντεο όσο και το κορίτσι που το τραβά, έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ο φάκελος της υπόθεσης, έχει σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει τα περαιτέρω.