Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών από την απώλεια της νεαρής πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης.

Σπαρακτικές σκηνές στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη, που «έσβησε» μετά από τροχαίο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η άτυχη πρωταθλήτρια κολύμβησης  έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι αδερφές και ο σύντροφός της που αδυνατούν να πιστέψουν πως η Πένυ δεν είναι πια μαζί τους.

Το δυστύχημα

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 25 Μαρτίου, και ενώ κινούνταν στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Αρχανών, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στο κράσπεδο, ανατράπηκε και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του συντρόφου της αδικοχαμένης κοπέλας, η Πένυ δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα το κεφάλι της να βγει από το παράθυρο και να χτυπήσει στο δέντρο. Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Για δεύτερη ημέρα ένα μπουκέτο από κρίνα έχει τοποθετηθεί πάνω στο δέντρο, στο 13ο χλμ. Ηρακλείου – Αρχανών, όπου σκοτώθηκε η 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.