Εφιαλτικές στιγμές έζησε τη νύχτα που μας πέρασε μια ανήλικη κοπέλα στα χέρια ενός 65χρονου στον Ασπρόπυργο.

Η 17χρονη εντοπίστηκε στις 3 τη νύχτα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να περπατά μόνη της στη λεωφόρο ΝΑΤΟ σε άθλια κατάσταση και τραυματισμένη στο κεφάλι.

Αφού τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες οδηγήθηκε στο ΑΤ Ασπροπύργου όπου εξιστόρησε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 65χρονος είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι της και με τη βία την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του και την μετέφερε στο σπίτι του.

Εκεί ο δράστης αποπειράθηκε να τη βιάσει, με την ανήλικη να αντιστέκεται απωθώντας τον.

Τότε ο 65χρονος την χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο στο κεφάλι τραυματίζοντάς την. Ωστόσο η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να απεγκλωβιστεί και απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο το σπίτι του 65χρονου.

Όπως αναφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε να κινείται στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί αφού προέβησαν στις δέουσες ενέργειες, την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, το οποίο ανέλαβε τις έρευνες για την υπόθεση.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που έδωσε η 17χρονη και μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 65χρονο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ασπροπύργου.

Εκεί αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.