Η εκπομπή «Mega Stories Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η ιστορία μιας φωτεινής ζωής», έλαβε χθες το βράδυ τιμητικό βραβείο στα Sports Marketing Awards. Το βραβείο απένειμε η σύζυγος του σπουδαίου αθλητή, Δώρα Τσαμπάζη.

Σε μια βραδιά γεμάτη χειροκρότημα και ευγενή άμιλλα δόθηκαν τα βραβεία στους φετινούς πρωταθλητές του Sports Marketing.

Η βράβευση

Η εκπομπή «Μega stories» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου βραβεύτηκαν για την εκπομπή με τίτλο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η ιστορία μιας φωτεινής ζωής».

«Σήμερα βραβεύεται το «MEGA STORIES» για μια εκπομπή που αγαπήσαμε πάρα πολύ τις ιστορίες μιας φωτεινής ζωής της ιστορίες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Άφησε ένα αποτύπωμα και φώτισε μια σκοτεινή περίοδο για όλους εμάς γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Δώρα Τσαμπαζή την σύζυγο του που με εμπιστεύτηκε, εμπιστεύτηκε την εκπομπή και μας χάρισε αυτόν τον πλούτο των ιστοριών της», σχολίασε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το βραβείο στην εκπομπή- ντοκουμέντο απένειμε σε ένα κλίμα συγκίνησης η σύζυγος του αθλητή Δώρα Τσαμπάζη.

Η ίδια είχε αφηγηθεί λεπτομέρειες για την ζωή τους αλλά και μίλησε για την απόφαση του να δημοπρατήσει τα μετάλλια και για το πώς και πότε έγραψε την σπαρακτική επιστολή που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η Δώρα Tσαμπάζη δήλωσε

«Με πολύ συγκίνηση αποδέχτηκα την πρόκληση να βραβεύσω κάποιους δημοσιογράφους για το έργο που έκαναν μετά την απώλεια του Αλέξανδρου. Ακόμα πιο συγκινημένη ήμουν επειδή κλήθηκα να βραβεύσω την Δώρα Αναγνωστοπούλου η οποία με πολύ εν συναίσθησή αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτό που περνούσαμε με προσέγγισε προκειμένου να γίνει εκείνο το υπέροχο αφιέρωμα στην ζωή του αλλά και στην ασθένεια και την ευχαριστώ πολύ θεωρώ ότι μέσα από αυτήν την εκπομπή αφιέρωμά που έκανε έχει αφήσει μια παρακαταθήκη».

Η εκπομπή «MEGA STORIES» παρέλαβε το βραβείο καθώς ανέδειξε την ιστορία ενός ανθρώπου που ακόμα και στον θάνατο του πέτυχε να τον μεταμορφώσει σε έναν εκκωφαντικό ήχο υπέρ της ζωής.