Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε… Στο χθεσινοβραδυνό επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» (Mega), Πέτρος και Ελισάβετ παραδόθηκαν στο πάθος τους και έκαναν για πρώτη φορά έρωτα.

Μετά από 82 ολόκληρα επεισόδια, η δόκιμη μοναχή και ο γοητευτικός φοιητής της αρχιτεκτονικής ήρθαν πιο κοντά από ποτέ και άφησαν τις πράξεις τους να μιλήσουν, ολοκληρώνοντας τη σχέση τους και τρελαίνοντας τους τηλεθεατές της σειράς, που περίμεναν την εξέλιξη αυτή εδώ και πολύ καιρό.

Γιατί ήταν τελικά τόσο ουσιαστική η μεγάλη αναμονή;

Η ιστορία του Πέτρου και της Ελισάβετ έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αυτό, γιατί τα πολλά εμπόδια και οι  δισταγμοί που άλλαξαν τον προαποφασισμένο δρόμο της μοναχής δημιούργησαν συναισθήματα ταύτισης στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα κοινό ανυπόμονο, που από πολύ νωρίς ζητούσε οι δύο ήρωες να αφεθούν.

Τελικά, η δύναμη και η επιτυχία της συγκεκριμένης ιστορίας, είναι αυτή ακριβώς η αναμονή. Σε μία εποχή στην οποία όλα συμβαίνουν γρήγορα, οι σχέσεις καταναλώνονται και αναλώνονται σε πολύ εφήμερες καταστάσεις, η απήχηση της γνωριμίας τους βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το συστατικό: όλα έγιναν στον χρόνο που έπρεπε, στη δειλή γέννηση ενός δύσκολου έρωτα, στη σταδιακή άνθησή του, στην ενδυνάμωσή του μέσα από πολλά εμπόδια και στην τρυφερή ολοκλήρωσή του.

Δείτε τη σκηνή

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter ενθουσιάστηκαν και το #mavrorodo έγινε trend στην πλατφόρμα με εκατοντάδες σχόλια και φωτογραφίες από την επίμαχη σκηνή. «Καλέ δεν σταματάνε να φιλιούνται», «Η στιγμή που περίμενε όλος ο κόσμος», «Η πιο όμορφη ερωτική σκηνή. Χωρίς το άγριο, το απότομο. Τρυφερότητα, αγάπη, αγνότητα, έρωτας», «Παίζει να είναι η καλύτερη ερωτική σκηνή που έχω δει τα τελευταία χρόνια», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Δείτε μερικά tweets

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από