Ενώ θεωρούνταν κλινικά νεκρός, έχοντας δεχτεί επίθεση με μαχαίρι, ένας άνδρας αφότου τελικά συνήλθε, άρπαξε τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι είχε συναντήσει τον διάβολο.

Ο γιατρός μοιράστηκε την ιστορία μέσω του TikTok.

Μίλησε για την ιστορία όπου ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας μεταξύ 22 και 23 ετών, μαχαιρώθηκε στην καρδιά μετά από καυγά.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο @outterdarkness όπου οι άνθρωποι υποβάλλουν ιστορίες που σχετίζονται με θέματα όπως ο Χριστιανισμός, η κόλαση, ο διάβολος και οι άγγελοι.

@apau.lo like for part 2 #fyp #miracles #angels #lucifer #hellisreal #thedevil ♬ original sound – apaulo

Αναπολώντας την ιστορία, ο γιατρός θυμάται ότι είδε το στήθος του άνδρα ορθάνοιχτο, καθώς ένας συνάδελφος γιατρός, που ονομαζόταν Δρ Forester, δεν τον άφηνε να φύγει καθώς έπρεπε να περιποιηθούν τα τραύματά του.

Στη συνέχεια, ο ασθενής οδηγήθηκε στο χειρουργείο και του έγινε μετάγγιση αίματος και ευτυχώς κατάφεραν να βρουν τον σφυγμό του.

Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ανατριχιαστικά.

«Ήμουν νεκρός»

Μετά τη διαδικασία σωτηρίας, καθώς ο γιατρός αναφέρει: «Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ξύπνησε, με κοίταξε στα μάτια και με άρπαξε, και άρχισε να κλαίει να λέει ότι συνάντησε τον διάολο. »Σε είδα να δουλεύεις πάνω μου, ήμουν νεκρός»».

«Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία γιατί ήταν βάσιμο, εννοώ ότι κανείς δεν επινοεί μια τέτοια εμπειρία. Το τελευταίο που άκουσα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, έδωσε τη ζωή του στο θεό και ακόμα και σήμερα… το βλέμμα στα μάτια του όταν ξύπνησε, ο τρόμος, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όντως συνάντησε το διάβολο» ανέφερε στο βίντεο ο γιατρός.