Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας συγκλονίζει τη χώρα.

Ειδικότερα, έξω από το Εφετείο Αθηνών, περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε ένα νεαρό -ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με τον πατέρα του- με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μηρό.

Αλκης Καμπανός: «Ζώα, ζώα!» – Το ξέσπασμα της μητέρας του προς τους 12 κατηγορούμενους

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και ρήψη χημικών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ εντοπίστηκε και ένα όχημα με κοντάρια.

Συγκλονίζει η φωτογραφία από το σημείο

Σοκ προκαλεί και η φωτογραφία του τραυματία που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο φωτογράφος Άγγελος Παππάς.

Σ΄ αυτή φαίνεται το θύμα να βρίσκεται αιμόφυρτο στο έδαφος και τους αστυνομικούς να βρίσκονται δίπλα του, προκειμένου να μην δεχθεί και άλλη επίθεση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός βρισκόταν στο Εφετείο μαζί με τον πατέρα του, καθώς θα ήταν μάρτυρας σε υπόθεση η οποία εκδικαζόταν σήμερα.

Όταν πήγαν να ελέγξουν στο πινάκιο τη σειρά της εκδίκασης, τότε οπαδοί αντίπαλης ομάδας τον εντόπισαν και τον στοχοποίησαν. Αφού του επιτέθηκαν λεκτικά, ένας από τους συγκεντρωμένους τον μαχαίρωσε στο μηρό.