Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Αθήνα, με την κοινωνική λειτουργό να αποκαλύπτει ότι ένα κύκλωμα εκμεταλλευόταν 14χρονη που διέμενε εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κύκλωμα έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια -με τη συναίνεσή της- και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Ο ρόλος ενός 30χρονου

Συλλέγοντας πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, η κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν 30χρονο άνδρα.

Αφού η ανήλικη επέστρεψε στο ίδρυμα, αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με ένα εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο.

Η συμφωνία των 100 ευρώ

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Όπως είπε θα της παρείχαν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Άμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο των ανδρών και να συλλαμβάνουν τρία άτομα.