Απάντηση στα tweet του Παύλου Πολάκη, λίγο μετά τη συγγνώμη του βουλευτή και την επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Από το βήμα της εκπομπής του στον Real FM, ο δημοσιογράφος, κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια. Ο δημοσιογράφος σχολίασε την συγγνώμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι προσχηματική, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο «και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Στη συνέχεια με εμφανή την έντασή του ο Νίκος Χατζηνικολάου επισημαίνει πως ο Παύλος Πολάκης, είτε έχει ασυλία, είτε όχι, «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Ηρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια; Όπως εσύ;», είπε ο δημοσιογράφος. «Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.