Επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μία ημέρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Οικονόμου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση του ΟΣΕ δεν ήταν γνωστή στον πρωθυπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπροσώπου Τύπου απαντά πως «4 χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός «δεν γνώριζε ούτε για τις υποκλοπές, ούτε πως η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί σε θάνατο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης. Μετά πως «φταίνε όλοι» και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ.

Επίσης δεν γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα.

4 χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;