Ακόμη μια επιβράβευση έλαβε η ελληνική τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ενθουσίασε το κοινό και ξεπέρασε τα όρια της χώρας, αφού είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Νetflix.

Οι συντελεστές του και το MEGA TV βραβεύτηκαν για το καλλιτεχνικό τους έργο από τον οργανισμό Heritage & Museums σε ειδική εκδήλωση.

Maestro: Πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος

Οι αποκαλύψεις

«Αφιερώνω τη βράβευσή μου σε όλους τους συντελεστές της σειράς, στους ηθοποιούς και στο συνεργείο. Λαμβάνω πολύ καλά μηνύματα από τον κόσμο. Με το ‘Μaestro’ άνοιξε η βεντάλια του κόσμου και αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αποκάλυψε ότι στον  Β’ κύκλο, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν σύντομα, ο «Χαράλαμπος» θα συμμετέχει, αν και έχει φύγει από τη ζωή.

«Θα είναι στη σειρά αλλά όχι με flashback.  Δεν θέλω να προδώσω τώρα πώς αλλά θα τον δούμε με άλλον τρόπο», είπε με νόημα.

«Ευχαριστώ τον Χριστόφορο για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Το ταλέντο και η ευαισθησία του μας επιτρέπουν να παίζουμε τέτοιους ρόλους. Μου άρεσε που είδα το ρόλο μου σε αγγλικά και γαλλικά στις ντουμπλαρισμένες εκδοχές του Netflix», δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Ο Γιάννης Τσορτέκης είπε πως ήταν δύσκολη η διαδικασία να υποδυθεί το ρόλο του και πως είχαν αυτό το αποτέλεσμα γιατί τον εμπιστεύτηκε ο Χριστόφορος.

«Μεγάλο μπράβο στον Χριστόφορο και στους συντελεστές. Μπράβο στη διοίκηση της Alter Ego Media που επενδύει στην καλή μυθοπλασία», είπε ο Chief Content Officer του MEGA Κώστας Σούσουλας.

Βραβείο παρέλαβαν οι κορυφαίοι συντελεστές του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Chief Content Officer του MEGA, o Κώστας Σούσουλας, η ερμηνεύτρια και στιχουργός, Χάρις Αλεξίου, οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη και Γιάννης Τσορτέκης, καθώς και ο συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Κώστας Χρηστίδης.

Το βίντεο με τις δηλώσεις τους