Πολλά και διαφορετικά σχόλια προκάλεσε η γκάφα της ΓΣΕΕ να καλέσει στο συνέδριό της τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο. Η Συνομοσπονδία, με ανακοίνωσή της, επιχειρεί να εξηγήσει πώς κατέληξαν να πάρουν τηλέφωνο τη σύντροφο του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ σημειώνει: «Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι η Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ ζητά συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το σφάλμα προκλήθηκε επειδή «στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων».

«Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του», συμπληρώνει.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου