Παντελής έλλειψη ανθρωπιάς και στοιχειώδους σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας. Νοσηλευτές του Δημοτικού Ασθενοφόρου στον Ωρωπό Αττικής πλένουν 70χρονη γυναίκα με ψυχική ασθένεια στην πιλοτή πολυκατοικίας με το λάστιχο.

Η εικόνα αυτή που παραπέμπει σε βασανιστήριο δημοσιοποιήθηκε στα social media, που πολλές φορές λειτουργούν ως καταφύγιο των  πολιτών για την καταγγελία των κακώς κειμένων και την άσκηση πίεσης στους αρμοδίους για τη λύση προβλημάτων. Παλιά το ρόλο αυτό είχαν μόνο τα κανάλια, τα γνωστά στους παλαιότερους τηλεπαράθυρα.

Μετά από τόσα χρόνια απλώς άλλαξε ο τρόπος καταγγελίας και δημοσιοποίησης, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.

Ο χρήστης που έκανε την καταγγελία συμπληρώνει ότι στη συνέχεια μετέφεραν την άρρωστη γυναίκα στον Ερυθρό Σταυρό.

ΕΔΕ ζητά ο δήμαρχος Ωρωπού

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις ταξιδεύοντας στο διαδίκτυο με πολύ μεγάλη ταχύτητα με τα οργισμένα μηνύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η αντίδραση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη ήταν άμεση, αν και προτιμότερο θα ήταν να έχουν γίνει έλεγχοι και να μην χρειαστεί να δείξει αν έχει τέτοια αντανακλαστικά.

Ο δήμαρχος Ωρωπου καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός και έδωσε άμεσα εντολή να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα και να διαταχθεί ΕΔΕ για να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από