Μία μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία στα Τέμπη, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό που έγραφαν συνθήματα όπως «Τέλος ανοχής», «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος» και «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες, μολότοφ εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν κάνοντας ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Το «παρών» στο Σύνταγμα έδωσε και η Κλέλια Ρένεση μαζί με την κόρη της. Η ηθοποιός δέχτηκε χημικά ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της το παιδί και έγινε έξαλλη.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook τη βλέπουμε να φωνάζει «Ντροπή! Μας έχουνε πνίξει στα χημικά Ντροπή!!» και να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπο το δικό της και της κόρης της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ξεφτιλισμένοι/ μας πήξατε στα χημικά! Κατεβήκαμε με τα παιδιά μας δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και μας ρίξατε όλη τη ληγμένη χημεία της αποθήκης σας! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝΑΝΔΡΟΙ!».

Επίσης, σε άλλο βίντεο δείχνει τα 57 μαύρα μπαλόνια που άφησαν οι διαδηλωτές στον ουρανό, ένα για κάθε νεκρό της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Δείτε την ανάρτησή της