Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα, Σάββατο 4 Μαρτίου, το τελευταίο αντίο στη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα. Η 42χρονη νοσηλεύτρια από τον Τύρναβο έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα θα τελεστεί στις 12.00 μ.μ. στο μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Η 42χρονη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα άφησε πίσω τον σύζυγό της Γεώργιο Καρακώστα και τα δύο τους παιδιά Αθανασία και Λευτέρη. Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια της 42χρονης νοσηλεύτριας.

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» τη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα. Μιλά για μια  γυναίκα που υπήρξε καλή μητέρα και σύζυγος, καλή συνάδελφος και νοσηλεύτρια.

«Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Κλειστά τα καταστήματα

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ.μ.. Την ώρα που θα τελείται η κηδεία της αδικοχαμένης 42χρονη Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής. Τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν για εκείνη την ώρα τη μουσική.

Η άτυχη 42χρονη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου του DNA.