Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ειδεχθούς δολοφονίας του 28χρονου μοντέλου Abby Choi γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρώην σύζυγός της, που κατηγορείται μαζί με τρία ακόμα μέλη της οικογένειάς του για την άγρια δολοφονία της, επιχείρησε να διαφύγει με ταχύπλοο.

O Alex Kwong, σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ Alan Chung, τέθηκε υπό κράτηση το Σάββατο. Οι αρχές τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν σε προβλήτα.

«Πιστεύουμε ότι σχεδίαζα να διαφύγει δια θαλάσσης από το Χονγκ Κονγκ» δήλωσε ο Alan Chung.

«Έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως αυτός ο άντρας, μαζί με τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του, είχαν συμμετοχή στη δολοφονία της», συμπλήρωσε.

Ο 28χρονος Kwong, o 31χρονος αδελφός του Anthony και οι γονείς τους Kwong Kau, 65 ετών, και Jenny Li, 63 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 28χρονη είχε εμπλακεί σε οικονομική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο και τα πρώην πεθερικά της.

Ο Alex Kwong, ο αδελφός του και ο πατέρας του κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της Abby Choi. Η μητέρα του Alex κατηγορείται για προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας σε ό,τι αφορά την υπόθεση.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Abby Choi

Δεν τους έχει επιβληθεί εγγύηση και αναμένεται να επιστρέψουν στο δικαστήριο τον Μάιο. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας ακόμα γυναίκας για την ανατριχιαστική υπόθεση που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν εναμονή περαιτέρω ερευνών, σύμφωνα με το AP.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Υπενθυμίζεται πως η Abby Choi δηλώθηκε αγνοούμενη στις 21 Φεβρουαρίου. Οι αρχές εντόπισαν το κρανίο, τα πόδια και τα πλευρά της 28χρονης. Βρήκαν και την ταυτότητα και τις πιστωτικές της κάρτες σε ενοικιαζόμενο σπίτι στο χωριό Lung Mei, Tai Po.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ακρωτηριασμένων μελών της.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

H Abby Choi είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Alex και δύο παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της Chris Tam. Τα παιδιά που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της βρίσκονται πια υπό την προστασία της μητέρας της.