Ο Πέτρος επιμένει να μάθει την αλήθεια, για το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος, και πιέζει την Ελισάβετ να του το αποκαλύψει. Υποψίες γεννιούνται και νέες πληροφορίες έρχονται στο φως.

Απόψε στις 22:50, στο MEGA, η συγκλονιστική συνέχεια.

Επεισόδιο 70 (Δευτέρα 27/02)

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής. Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS