Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ματ Τόμας, καθώς οι πράσινοι συμφώνησαν σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal.

Το τριφύλλι συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ για συμβόλαιο 6 μηνών συν ενός χρόνου και θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη μεσούσης της σεζόν, μετά από τον Ντουέιν Μπέικον, που είχε έρθει στους πράσινους πριν μερικούς μήνες.

Ο Τόμας τα ξημερώματα απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και είναι θέμα χρόνου πλέον για να αγωνιστεί με τα πράσινα. Ο Αμερικανός σουτέρ με ικανότητα να αγωνιστεί στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ ήταν ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ουσιαστικά στην ανταλλαγή εγγράφων.

Ο Τόμας πλέον θα είναι ο 9ος ξένος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού υπάρχουν ακόμα οι Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Άντριου Άντριους, με τον τελευταίο όμως να έχει τεθεί εκτός ομάδας εδώ και καιρό.

Δείτε βίντεο με τον Τόμας