Τον δρόμο για την κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά της Super League άνοιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο πρόεδρος της Λίγκας έκανε ξεκάθαρη πρόταση υπέρ της κεντρικής διαχείρισης ρίχνοντας επίσημα στο τραπέζι την υλοποίηση του πλάνου, μιας ακόμη υπόσχεσης που είχε δώσει από την μέρα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε την επόμενη μέρα και στα τηλεοπτικά της Λίγκας ζητώντας εξουσιοδότηση της διοίκησης για να το «τρέξει» ξεκαθαρίζοντας με αυτή την πρόταση την θέση και του Ολυμπιακού υπέρ της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση.

Διερευνητικές επαφές

Να ξεκινήσουν λοιπόν άμεσα οι διερευνητικές επαφές με τα κανάλια που ενδιαφέρονται να πάρουν «πακέτο» το πρωτάθλημα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ. και πλέον είναι δεδομένο πως σύντομα αυτό θα κληθούν να το αποφασίσουν όλες οι ομάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου και το να πάει ένα βήμα παρακάτω η Λίγκα είναι υπέρ αυτής της εξέλιξης. Η κεντρική διαχείριση όπου μάλιστα εάν και εφόσον συμφωνηθεί μπορεί να ξεκινήσει από τη νέα κιόλας σεζόν, ακόμη και αν υπάρχουν ομάδες που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο που καλύπτει και την επόμενη χρονιά όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Η συμφωνία του 2011

Αυτό άλλωστε έχει ξαναγίνει, όταν το 2011 υπήρξε συμφωνία στη Λίγκα για κεντρική διαχείριση με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη να έχουν σε ισχύ συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Τότε με το που τελείωσε το συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση και οι δύο ομάδες μπήκαν στην κεντρική διαχείριση της Nova.

Επισήμως αντιδράσεις δεν υπήρξαν ακόμη από τις ομάδες, το θέμα θα συζητηθεί στην ουσία του σε επόμενο δ.σ. έχοντας ενημερωθεί άπαντες όπως για παράδειγμα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης τονίζοντας πως πρέπει για το θέμα να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες.