Στη φυλακή οδηγήθηκε η 47χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του λογιστή στο Μοσχάτο, μετά τη μαραθώνια απολογία της.

Σε δήλωσή της, η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη έρευνα από τις ανακριτικές αρχές για την υπόθεση.

Και σημείωσε: «Δυστυχώς για εμάς, στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα λύσει το βασικό ερώτημα της αιτίας θανάτου, των τοξικολογικών ευρημάτων. Είναι ερωτήματα που, αν απαντηθούν, θα διευκολυνθεί πάρα πολύ η θέση της εντολέως μου».

Προσέθεσε, επίσης, ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της πελάτισσάς της υπό όρους.

Σημειώνεται ότι ο βασικός ισχυρισμός της κατηγορουμένης ήταν ότι ο 50χρονος λογιστής αυτοκτόνησε.

Σοκάρουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση. Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές, που «τράβηξε» η κατηγορούμενη λίγο πριν τον θάνατο του 50χρονου λογιστή μέσα στο σπίτι του.

Στα δύο βίντεο ακούγονται οι απειλές που εκτόξευσε η 47χρονη στον άνδρα, με την ίδια να διακρίνεται να κρατά ένα κορδόνι και να του λέει «θα σε σκοτώσω».

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…», τονίζει ο άνδρας.

«Πού πήγαν τα λεφτά, πες μου», τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.

Το θύμα με τη σειρά του απαντά «στην ανακύκλωση» και της λέει να σβήσει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται από τον 50χρονο, που δείχνει να είναι σε απόγνωση .

«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα», λέει η 47χρονη.

Σε άλλο πλάνο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσέ με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω», με τη γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι.

Τα συγκεκριμένα βίντεο επεξεργάζεται η αστυνομία, προκειμένου να βγάλει επιπλέον συμπεράσματα για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα.