Νεκρό ανασύρθηκε από τον Αλιάκμονα ένα βρέφος 11 μηνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στις Αρχές πού είχε πετάξει το παιδί της.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι όπου κατοικεί με τους γονείς της μαζί με το παιδί στις 31 Δεκεμβρίου αλλά επέστρεψε μόνη της ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Οι γονείς της ενημέρωσαν την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους.

Ένας νεκρός, δύο σοβαρά τραυματίες και πολλά επεισόδια ήταν ο απολογισμός της Πρωτοχρονιάς

Περαστικοί εντόπισαν το βρέφος

Οι περαστικοί, που εντόπισαν το βρέφος, ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι περίπου 11 μηνών. Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ σήμερα τα ξημερώματα και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

Η ομολογία της

Σύμφωνα με τον ANT1, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.

Αρχικά η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις. Φέρεται να είπε πως είχε αφήσει το παιδί της, σε μια οικοδομή και πως εκείνη επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Αργότερα όμως ομολόγησε αυτό που είχε κάνει. Πήγε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο, στο φράγμα του Αλιάκμονα, όπου το μωρό ήταν νεκρό. Δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα νερά και ανέσυραν το αγγελούδι.

Πιο αναλυτικά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 30χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της. Τους είπε ότι θα κάνει ρεβεγιόν σε σπίτι φίλων. Επέστρεψε όπως προαναφέραμε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Αφού πέταξε το βρέφος… πήγε σε ξενοδοχείο

Πληροφορίες της ιστοσελίδας verianet.gr αναφέρουν ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Το άτυχο μωρό είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2022. Ήταν παιδί εκτός γάμου, αλλά ο πατέρας το είχε αναγνωρίσει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται αυτό που είχε συμβεί, όταν κάποια στιγμή η 29χρονη τους είπε ότι είχε πάει βόλτα με το παιδί στο ποτάμι. Επέμειναν να την ρωτούν τι έκανε εκεί και κάποια στιγμή η παιδοκτόνος «έσπασε» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.