Προσκλητήριο αγάπης στέλνει η Πειραϊκή Εκκλησία σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας μέσα από τον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει από σήμερα στις 09:00 έως τις 23:00.

Η συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρη την Ελλάδα και με ζωντανές συνδέσεις θα προσπαθήσει να καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, καθώς και τον καθημερινό αγώνα των δεκάδων χιλιάδων ανά την Ελλάδα εθελοντών που συστρατεύονται κάτω από την σημαία του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μας.

Κίνηση αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας»

Στο μεγάλο αυτό προσκλητήριο αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας, αρωγός και ουσιαστικός συμπαραστάτης στέκεται η τηλεόραση του MEGA μέσα από σειρά δράσεων για την προβολή και στήριξη κοινωνικών ενεργειών που συμβάλλουν στην βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οι οποίες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα και αναγκαία.

Κατά τη διάρκεια της μέρας, το παρών θα δώσουν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ η ηλεκτρονική Εκκλησιαστική εφημερίδα Romfea.gr θα μεταφέρει τον παλμό μέσα από το 24ωρό πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων με απευθείας εικόνα και ήχο από τον Ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Την ίδια στιγμή συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, από τις 09:00 – 21:00.