Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις με την εθνική Βραζιλίας μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στην Σερβία και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον νοκ αουτ παιχνίδι της «Σελεσάο» με την Νότια Κορέα αυξήθηκαν σημαντικά.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνει καλά και λύνει τα χέρια του Τίτε…
Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη globo, ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ευδιάθετος και έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης φορώντας κανονικά τα παπούτσια του, γεγονός που δείχνει πως το πρήξιμο στον αστράγαλο έχει υποχωρήσει.
I feel good, I knew that I would now
✋🏽😜🤚🏽 pic.twitter.com/LpJ3BZJaU9
— Neymar Jr (@neymarjr) December 3, 2022
Όλα θα κριθούν βέβαια στην προπόνηση της Κυριακής σχετικά με την συμμετοχή του ωστόσο στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως ο Νεϊμάρ θα καταφέρει να δώσει το «παρών» κόντρα στους Κορεάτες.
- Δεν παίρνει πίσω τις ύβρεις για τον Μητσοτάκη ο Ανεστίδης – Θέλει να πάει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
- Τη Δευτέρα στις 13:00 το ραντεβού του πρωθυπουργού με τους αγρότες – Στο τραπέζι τεχνικές λύσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής
- Αντιπροσωπεία του Κογκρέσου φθάνει στη Δανία: Τι θα συζητήσουν με την πρωθυπουργό Φρεντέρικσεν







