Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι η ΕΡΤ μετατράπηκε σε παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι του σε εξαρτημένα πιόνια υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης. Ερσι και ο Πολάκης χθες φιλοξενήθηκε στο… σπίτι του σε μια από τις πιο ντροπιαστικές συνεντεύξεις που δόθηκαν ποτέ στην τηλεόραση. Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας, παρακολουθούσαν επί μία ώρα τον υπουργό Υγείας να παραληρεί, να κάνει σόου, να ανοίγει ντουλάπια και να δείχνει έγγραφα που είχε.

Δεν τον διέκοψαν ποτέ ή όταν το έκαναν ο Πολάκης τους… έβαζε στη θέση τους συνεχίζοντας το παραλήρημα. Ηταν τόσο φανερό το «στήσιμο» της συνέντευξης που θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως παράδειγμα προς αποφυγή. Η εντολή είχε δοθεί κανονικά: Επρεπε να βρει ο Πολάκης βήμα και να πει ό,τι θέλει και όσο θέλει, χωρίς να τον διακόπτει κανείς.

Στη Βουλή τον έκοψε ο πρόεδρος, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε λίγα λεπτά και τον διέκοψαν. Στην ΕΡΤ είχε το ελεύθερο να πει ό,τι ήθελε χωρίς την παραμικρή αντίδραση από κανέναν. Η ντροπή της δημοσιογραφίας σε ένα κανάλι που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Ενας υπουργός να παραληρεί και δύο δημοσιογράφοι να μην τολμούν να τον ρωτήσουν τα βασικά. Κάτι ψέλλιζαν και στη συνέχεια άκουγαν τον Πολάκη να… ψέλνει.

Χαρακτηριστική στιγμή είναι εκείνη όπου ο τρίτος δημοσιογράφος… τόλμησε να προσπαθήσει να διακόψει τον Πολάκη.

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, επιχείρησε να του θέσει ένα ερώτημα για το εάν απείλησε τον Γιάννη Στουρνάρα με την φράση «θα έρθω από εκεί».

«Σε παρακαλώ!» τον κατακεραύνωσε αυστηρά on air η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

«Μα συγγνώμη, μιλά επί δέκα λεπτά ο κ. Πολάκης» τόλμησε να αντιμιλήσει ο δημοσιογράφος.

«Οσο θέλει θα μιλήσει!» του απάντησε η «οικοδέσποινα» της εκπομπής.

«Να γίνεται και διάλογος» επέμεινε ο Παπαχλιμίντζος.

«Θα γίνει μετά ο διάλογος, σε παρακαλώ» το ξέκοψε η Ακριβοπούλου.

Εκεί πήρε «πάσα» αναθαρρημένος ο Παύλος Πολάκης για να πει: «Μην ταράζεστε κ. Παπαχλιμίντζο».

Δείτε το εξευτελιστικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Wnks8BMKiS8