Μία ακόμα θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις κινήσεις του δράστη αλλά και του συνεργού του να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο  από τη στιγμή της κλοπής, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τι έκαναν οι δύο ληστές

Τότε οι δύο επιτήδειοι αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις, λοιπόν, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ο ένας χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την οδηγό να βγαίνει έξω πιστεύοντας ότι κάποιος την τράκαρε.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο δεύτερος δράστης ο οποίος όταν η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος με χειρουργικές κινήσεις άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με φίλο του θύματος η τσάντα της βρέθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της κλοπής με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.