Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στην Τουρκία, όταν… πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον ίδιο του τον σκύλο κατά τη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης.

Το δυστύχημα συνέβη ενώ ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου, που έγινε πρόσφατα πατέρας, κυνηγούσε με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία της Σαμψούντας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετέδωσε το Newsflash.

Κι ενώ η εκδρομή κύλισε χωρίς προβλήματα, όλα έγιναν την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.

Τι συνέβη

Ο 32χρονος φέρεται να έβαζε το κατοικίδιο σκυλί του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της ακόμα γεμάτης καραμπίνας, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει πάνω του από κοντινή απόσταση.

Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά κατά την άφιξή του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομερείς συνθήκες θανάτου του, ο οποίος επήλθε μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από όλους τους σκύλους του ήταν υπεύθυνος για το μοιραίο πυροβολισμό. Ο 32χρονος δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με διάφορα κυνηγόσκυλα, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης όπου στο ένα χέρι κρατούσε χαμογελαστός νεκρά πουλιά και με το άλλο χάιδευε έναν σκύλο.