Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όταν κατέρρευσε μέρος της σκηνής και ενώ ήταν σε εξέλιξη πρόβα μαθητών του Μουσικού Σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά τουλάχιστον τέσσερις μαθητές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το θέμα που αποκάλυψε ο «Αθήνα 9,84» ομάδες του Μουσικού Σχολείου της περιοχής θα έδιναν συναυλία απόψε στο θέατρο και από νωρίς το μεσημέρι έκαναν πρόβες όταν ξαφνικά υποχώρησαν κομμάτια της ξύλινης σκηνής όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

«Οι υπεύθυνοι θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις»

Μιλώντας για το συμβάν στον «Αθήνα 9,84» ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης επεσήμανε ότι όποιος έχει την ευθύνη για την πτώση της σκηνής στο θέατρο Πειραιά θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.

Τα παιδιά σύμφωνα με τον κ. Βουράκη υπέστησαν σοκ και γρατζουνιές στα πόδια και στα πλευρά, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Τα περισσότερα παιδιά συνέχισαν την πρόβα τους και μετά αποχώρησαν. Η πτώση της σκηνής οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος από την παραγωγή άλλαξε τα στηρίγματα χωρίς να ενημερώσει κανέναν» είπε ο κ. Βουράκης