Ένα απολαυστικό Ιράν πήρε ακριβώς αυτό που άξιζε! Τη νίκη! Η ομάδα των Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ανσαριφάρντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Ουαλίας για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022!

Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, καθώς έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ από 1 έχουν Ουαλία και ΗΠΑ (έχουν έναν αγώνα λιγότερο οι Αμερικανοί καθώς παίζουν στις 21:00 με την Αγγλία).

Μετά την εξάρα από τους Άγγλους οι Ιρανοί αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πραγματοποιώντας μία συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στην παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ!

Έστω και στο φινάλε κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε το Ιράν. Με τα γκολ των Τσεσμί (90+8′) και Ρεζαεϊάν (90+11′). Νωρίτερα βέβαια είχε προηγηθεί σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους παίκτες του Κεϊρός, μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια!

Στο 52ο λεπτό οι Αζμούν και Ταρεμί σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ ο πρώτος ηττήθηκε από τον Χένεσι σε μία ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία! Το γκολ ήρθε στο 90+8′. Με ένα υπέροχο σουτ ο Τσεσμί νίκησε τον Γουόρντ κι έγραψε το 1-0, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη σπουδαία νίκη. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Ρεζαεϊάν τρία λεπτά αργότερα.