Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών τριών ακόμα συλληφθέντων.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν φτάσει στα ίχνη δέκα ατόμων που αγόρασαν υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα από το προφίλ της 12χρονης στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Επίσης, δύο άτομα φαίνεται πως είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν live υλικό του ανήλικου κοριτσιού μέσω ειδικής εφαρμογής livestreaming.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, είχε αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων δήλωσε ότι είχε βρεθεί από κοντά και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη, σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής. Αρχικά θα γίνει η κλήση τους σε απολογία και ανάλογα με την κρίση των Αρχών θα μετατραπεί ή όχι σε σύλληψη.