Σε ένα απίστευτο παραλήρημα κατά των γυναικών προχώρησε από τον αέρα του Fox News ο δημοσιογράφος Jesse Watters. Δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, επιδόθηκε σε ένα πογκρόμ εναντίον των ανύπαντρων γυναικών που, όπως είπε, πρέπει να παντρευτούν ώστε να σταματήσουν να ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς.

Συνεχίζοντας, είπε ακόμη ότι «οι πολιτικές που υιοθετούν οι Δημοκρατικοί είναι για να παραμένουν οι γυναίκες μόνες». «Όταν αυτές παντρεύονται, τότε ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους. Οι ανύπαντρες γυναίκες και οι ψηφοφόροι κάτω των 40 ετών έχουν αιχμαλωτιστεί από τους Δημοκρατικούς», είπε ο Watters για να προσθέσει: «πρέπει αυτές οι κυρίες να παντρευτούν. Ήρθε η ώρα να ερωτευτούν και να νοικοκυρευτούν. Παιδιά, πηγαίνετε να βάλετε ένα δαχτυλίδι«.

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του, είπε πως «αυτές οι γυναίκες διδάσκουν στο σχολείο τα παιδιά μας», ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις αμβλώσεις, στις οποίες απέδωσε τα υψηλά ποσοστά των Δημοκρατικών.

Διαβάστε επίσης: Η Μόρα Χίλι πρώτη ομοφυλόφιλη κυβερνήτρια που εκλέγεται στη χώρα

Τα λεγόμενα του Jesse Watters προκάλεσαν αντιδράσεις και στο Twitter, με τους χρήστες του να του δίνουν τη δική τους απάντηση: