Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο «Πρωινό» ασχολήθηκαν με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια  που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία πως αύριο θα μεταβεί στον ανακριτή ο 39χρονος που φέρεται να έχει εμπλοκή στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός έχει και ένα 9χρονο παιδί. Αυτό ήταν που εξόργισε και τον Γιώργο Λιάγκα και έβαλε τις φωνές on air.

Είπε συγκεκριμένα:

«Να φοβάστε τους ανθρώπους που κρατάνε τις μεγαλύτερες σημαίες, που κάνουν τους μεγαλύτερους σταυρούς, τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε αυτό που λέμε «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» εγώ τους φοβάμαι να ξέρετε. Το πόσο ελληναράς και φιλέλλην είναι κάποιος δεν αποδεικνύεται ούτε από τους σταυρούς που κάνεις, ούτε από το να πας στην εκκλησία χίλιες φορές ούτε να έχεις μεγάλες βυζαντινές σημαίες και σημαίες της Ελλάδος στα μπαλκόνια σου

«Άτομα αμφιβόλου φύλου»… Δηλαδή, συγγνώμη ρε μεγάλε για να σε ρωτήσω κάτι. Το «αμφιβόλου φύλου» σημαίνει ομοφυλόφιλος. Είναι ένας ομοφυλόφιλος, λοιπόν, ο οποίος έχει σχέση με έναν άντρα και καλά κάνει. Αυτός για σένα είναι ο κακός Έλλην κι εσύ που βίαζες ένα 12χρονο κοριτσάκι είσαι ο καλός;

Καταλάβατε τι λέμε τώρα; Ο άνθρωπος αυτός που κουνάει το δάχτυλο και λέει ότι ένας ομοφυλόφιλος είναι κατ’ ανάγκη κακός, ο ίδιος βίασε 3 φορές ένα 12χρονο κοριτσάκι. Καταλάβατε, λοιπόν, όλους αυτούς τους ελληναράδες; Αληταράς!»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε