Στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», απόψε στις 21:00, η Ιουλία κάνει κάποιες κινήσεις για τη διαχείριση της περιουσίας του Ιάκωβου και παίρνει μία απόφαση, η οποία θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Παράλληλα, στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ΄ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάζει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

#GiTisElias