Για τη κάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και τηλεοπτικές εκπομπές μίλησε η δικηγόρος του ανήλικου κοριτσιού Ασπασία Ταραχοπούλου.

Διαβάστε επίσης: «Εξώθησες την κόρη σου στην πορνεία» – Το κατηγορητήριο για την μητέρα του κοριτσιού

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο η κυρία Ταραχοπούλου έκανε λόγο για υπερπροβολή της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου σε έξαλλη κατάσταση: «Συνάδελφοι λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες»

«Αυτά που άκουσα ότι συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, δεν συμπεριλαμβάνονται. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία απάντηση για την υπόθεση που δεν είναι στο κατηγορητήριο» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Λυπάμαι για το ότι η δικογραφία έχει γίνει φύλλο και φτερό στους δημοσιογράφους, στα κανάλια και τις εκπομπές και ότι ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν» σημείωσε η δικηγόρος της 12χρονης, τονίζοντας ότι «δεν λαμβάνει κανείς υπόψιν ότι υπάρχουν 8 παιδιά που τραυματίζονται, και τα μεγάλα και τα μικρά, από όλα αυτά και λυπάμαι που λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν».

«Σκεφθείτε κ. Ευαγγελάτε τι θα γίνει αν τα παιδιά ψάξουν στο διαδίκτυο και ακούσουν όλα αυτά που ακούγονται για τα ίδια και την οικογένειά τους και η μητέρα τους αποδειχθεί ότι είναι αθώα» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η δικογραφία έχει διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης.

Στα χέρια της Δικαιοσύνης η μητέρα

Μιλώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης, η Ασπασία Ταραχοπούλου υπογράμμισε ότι «η μητέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και θα αποφασιστεί αν είναι αθώα ή ένοχη. Η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα, έχει καταντήσει την υπόθεση ριάλιτι».

«Δεν μιλάμε για δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Όλα τα κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ παίζουν το θέμα, χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχουν 8 παιδιά» συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι η προβολή της υπόθεσης έχει ξεφύγει από το επιτρεπτό μέτρο και αυτό είναι προς βλάβη κυρίως των παιδιών. Αυτά πρέπει να σκεφτείτε και να τα προστατεύσετε. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει παρέμβει το ΕΣΡ» κατέληξε η κυρία Ταραχοπούλου.