Υπάρχουν ηθοποιοί που μπαίνουν στο… πετσί του ρόλου που ενσαρκώνουν και ακολουθούν παράλληλη πορεία με το χαρακτήρα που υποδύονται. Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε για χρόνια τον «πράκτορα 007», λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Ο Τζέιμς Μποντ, ο φανταστικός ήρωας του Ίαν Φλέμινγκ, που υπηρετεί στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, έχει τιμηθεί με το μετάλλιο του τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου.

Πλέον, την τιμή να χριστεί ιππότης του τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου από την πριγκίπισσα Άννα είχε και ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ, σε αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς του στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ για τα γυρίσματα ενός κλιπ που έπαιξε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όταν ο «007» είχε αναλάβει τη μεταφορά της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Οι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα ανήρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες με τη βράβευση του Ντάνιελ Κρεγκ, γράφοντας: «Σας περιμέναμε».

Σε στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε, ο Ντάνιελ Κρεγκ, σκύβει ενώπιον της πριγκίπισσας Άννας, στην τελετή που οργανώθηκε στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Το παράσημο δόθηκε ως «αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στον κινηματογράφο και το θέατρο».