Πρεμιέρα έκανε το βράδυ αυτής της Πέμπτης (13/10) η νέα πολυαναμενόμη σειρά του MEGA, «Maestro», που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.

Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Η σειρά από τα πρώτα κιόλας λεπτά κέρδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούσαν για την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση.

Το hasthag #maestro έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τις σκηνές και να «χειροκροτούν» τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Πολλοί ήταν και αυτοί που σχολίασαν θετικά τη συμμετοχή της Χάρις Αλεξίου, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ακόμη ένας λόγος για να βλέπουν τη σειρά.

Δείτε κάποια από τα tweets

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς…

«Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

«MAESTRO»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

#Maestro