Κακή βραδιά, αρκετά λάθη και αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη. Μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Ντόνα Βέκιτς με 2-0 στην φάση των «32» του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να την αφήνει εκτός συνέχειας.

Η Βέκιτς μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε το break στο σερβίς της Σάκκαρη, όμως η Μαρία απάντησε άμεσα και έκανε το 2-2. Οι δύο αθλήτριες δεν είχαν την ευχέρεια να κρατούν το σερβίς τους.

Μετά το πέμπτο game (3-2 προηγούταν η Σάκκαρη), Σάκκαρη και Βέκιτς έκαναν από δύο break στα επόμενα τέσσερα service games (5-4). Στη συνέχεια, οι δύο τενίστριες οδηγήθηκαν στο tie break, με την τενίστρια από την Κροατία να επικρατεί με 7-3 για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό δεν άλλαξε με την Βέκιτς, να είναι εμφανώς καλύτερη, πάνω στο κορτ φτάνοντας γρήγορα στο εντυπωσιακό 5-0. Η Σάκκαρη πάλεψε για να κάνει το break στο έβδομο game, ωστόσο η αντίπαλος της επικράτησε με 6-1 παίρνοντας έτσι την νίκη αλλά και την πρόκριση στους «16» του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.