Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την εξοργιστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μετά την αποκάλυψη της προσπάθειας συγκάλυψης της υπόθεσης, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στο Live News ότι οι βιασμοί του 12χρονου κοριτσιού ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή περίπου 1,5 χρόνο πριν.

Στο στόχαστρο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι 16 τουλάχιστον βιαστές, ενώ οι Αρχές ψάχνουν το κινητό της 12χρονης, το κινητό του 53χρονου και ένα φορητό υπολογιστή για περισσότερα στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, το ίδιο το 12χρονο παιδί έχει καταγγείλει ότι την έχουν βιάσει αυτοί οι 16 άνδρες στο διάστημα του 1,5 αυτού χρόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιχειρείται να ταυτοποιηθούν οι 16 βιαστές από τις τηλεφωνικές κλήσεις του 53χρονου βιαστή και μαστροπού και από τις συζητήσεις στο δωμάτιο διαδικτυακών συνομιλιών στο site ραντεβού ενηλίκων όπου κλείνονταν τα ραντεβού.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Όπως θύμισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ήδη έχει συλληφθεί ο 42χρονος που έχει βιάσει το παιδί. Τον συγκεκριμένο τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά την πρώτη εξέταση του κινητού του 53χρονου μαστροπού. Μάλιστα, ο 42χρονος είχε καταχωρηθεί στις επαφές του 53χρονου ως «Πελάτης».

Οι αστυνομικοί έδειξαν το πρόσωπο του 42χρονου στο παιδί και αυτό τον αναγνώρισε ως έναν από αυτούς που το είχαν βιάσει.

Ένα ερώτημα που υπάρχει για τους 16 βιαστές είναι αν έχουν βιάσει το παιδί πάνω από μία φορά. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τους ταυτοποιήσουν και να δείξουν φωτογραφίες τους στο παιδί έτσι ώστε να προχωρήσουν στις συλλήψεις τους.

Θυμίζουμε ότι 213 υπολογίζεται ότι είναι εκείνοι που έχουν επικοινωνήσει με τον 53χρονο μαστροπό και βιαστή της 12χρονης. Αξίζει, επίσης, να υπογραμμιστεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ότι ο 53χρονος δεν έχει προλάβει να διαγράψει πολλά στοιχεία από το κινητό και τον υπολογιστή του.

Πάνω από χίλιες είναι οι σελίδες της δικογραφίας, με πολλά από τα στοιχεία να έχουν αντληθεί από το κινητό του 12χρονου παιδιού.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει με τον 53χρονο να είναι αγκαλιά με τον διοικητή αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Ο 53χρονος έκανε δωρεές στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα για να είναι αρεστός στους αστυνομικούς, ενώ πήγαινε στο ίδιο ΑΤ για να ανανεώσει την άδεια του όπλου του.