Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα της αλλά και το βιβλίο που ετοιμάζει.

Η αγαπημένη ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στο Happy Day για τον Φρέντυ Γερμανό, τη Ναταλία Γερμανού και τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά.

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου – «Έπεσα θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»

Όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια» και πρόσθεσε για τη μήνυση που ετοιμάζει στη google:

«Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι «η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο».

Δείτε το βίντεο