Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με ένα επεισόδιο που θα κρατήσει την αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι αγορεύσεις του Εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Η ώρα της ετυμηγορίας για την ενοχή ή την αθωότητα της Αθηνάς πλησιάζει και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Παράλληλα, η ζήλεια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στεναχωρεί τον Ισίδωρο. Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως είδε τον Κουράκο να μιλά με την Ευτυχία. Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει. Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον φίλο της αδελφής του στο σπίτι τους. Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και παλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου  

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

 

Με τον Νίκο ΓαλανόΠρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα ΚόντηΕισαγγελέας, ο Φοίβος ΜαρκιανόςΑγγελική, η μικρή ΚλειώGuest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος ΖώηςΚαι οι: Στέλα Φυρογένη Κούλλης ΝικολάουΒάσια ΠαναγοπούλουΦιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου Guest star, Μάρω Κοντού 

 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023 

 

#GiTisElias