Νέα δεδομένα, ανατρέποντας ίσως την υπόθεση, έρχονται για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα, στον Κεραμεικό, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα είναι η ανακοπή καρδιάς, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην δέχτηκε ποτέ επίθεση και οι οι πληγές που είχε να οφείλονται στην πτώση του, η οποία προκλήθηκε από την ανακοπή της καρδιάς.

Το χρονικό

Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα εντοπίστηκε περί τις 06:00 από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 50χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς πολλές φορές τον έβλεπαν ιδιοκτήτες καταστημάτων να έχει κάνει υπερβολική χρήση αλκοόλ.