Εως τα τέλη του 2023 η Skoda θα έχει λανσάρει στην αγορά μια ακόμη εκδοχή του ηλεκτρικού της μοντέλου, του Enyaq Coupe, που όπως και στα υπόλοιπα «αδελφάκια» του θα φέρει ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία. Επίσης, η Audi θα θα λανσάρει στην αγορά το AUDI A3 Allstreet με κινητήρα 1.5 TSI 150 PS DSG7 και υβριδική τεχνολογία mHEV.

Στο γερμανικό στρατόπεδο η Mercedes ενισχύει την ηλεκτρική της γκάμα με το μεγάλο EQS SUV αλλά και την GLC PHEV. Από τα μοντέλα που θα φέρουν νέους πελάτες στην Renault είναι το νέο Austral με πλήρη υβριδική γκάμα – προς τα τέλη του 2022. Επίσης, η ηλεκτρική «καταιγίδα» της Renault, ποντάρει και στο νέο Megane E-Tech Electric.

Στις γαλλικές προτάσεις, περιλαμβάνεται και μια άκρως προηγμένη υβριδική εκδοχή της. Είναι το νέο C5 Aircross PHEV, που θα το δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά τον Σεπτέμβριο. Αλλά και η πολυτελής υπομάρκα της DS , λανσάρει το DS 7 PHEV, που θα παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

H Alfa Romeo ενισχύει τη γκάμα του νέου Tonale,που ήδη κυκλοφορεί στην χώρα μας, με την …αγριεμένη εκδοχή, την  Q4 PHEV με 275 ίππους!  Η Jeep  επιθυμεί να ταράξει τα νέα των SUV, με το νέο Grand Cherokee 4xe.