Η εθνική Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Eurobasket 2022 και ο προπονητής της ομάδας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, παραχώρησε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak προκαλεί φόβο στις αντίπαλες ομάδες μόνο με το άκουσμα του ονόματός του, κάτι το οποίο σπεύδει να επιβεβαιώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως δε βλέπει βίντεο με στιγμιότυπα του Γιάννη, επειδή θα… πέσει σε κατάθλιψη.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο πάθος της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο πως όλοι στο ρόστερ είναι λυπημένοι για την απουσία του Γκαλινάρι, αλλά χαίρονται που επέστρεψε στο ρόστερ ο Τεσιτόρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσέκο:

«Λυπούμαστε που δεν μπορεί να συμμετάσχει ο Γκαλινάρι. Είδα πόσο λυπήθηκαν οι παίκτες μου και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα και αν είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του Τεσιτόρι στο ρόστερ.

Αν άρχιζα να βλέπω βίντεο του Αντετοκούνμπο, θα έπεφτα σε κατάθλιψη. Θα βασιστώ όμως στο μεγάλο πάθος που βγάζουν οι παίκτες μου».